Het laatste nieuws...

Terugblik op Harry's Oldtimerrit
- een eerbetoon aan Harry Dijkstra


zaterdag 1 juni 2019

Zelf heeft hij het niet meer mee mogen maken, maar wat zou Harry Dijkstra (oud-bestuurslid van de ROV en tot het laatst actief voor de vereniging), genoten hebben van de oldtimerrit. Het zonnetje hadden we al mee op 1 juni jl., het beloofde een prachtige dag te worden! De 22 deelnemende oldtimers hadden dan ook flink bekijks tijdens het SDWA dorpsfeest in Driebruggen. Er zaten prachtexemplaren tussen, zoals een aantal fraaie T-Fords en een sportieve Renault uit de jaren ’20 van de vorige eeuw, oude Dafjes, sportwagentjes, Jeeps en VW kevers, Volvo’s uit de jaren ’50 en een Cadillac Eldorado uit de jaren ’60. Ze verkeerden in topconditie, waardoor de parade aan historische wagens een lust voor het oog was! Harry’s zoon, schoondochter en kleinkinderen deden ook mee en reden in het door Harry en zijn zoon opgeknapt camperbusje.

Om 10.00 uur ging de rit van start en voerde langs dorpen en wegen richting Haarzuilens. Vlakbij Kockengen stond de lunch klaar die ROV-bestuursleden die morgen hadden verzorgd. Ze kregen een mooie stek aangewezen op recreatieweide Bosdijk, vlakbij Kockengen, om de lunch uit te serveren. De deelnemers konden daar even bijkomen op picknicksets onder bomen, wat voor sommigen een welkome break was vanwege de zinderende hitte. Om 14.00 uur waren alle deelnemers weer terug in Driebruggen. Het was fijn om Harry’s wens om een oldtimerrit te organiseren, op deze manier toch gestalte te kunnen geven.SamenLoop voor Hoop - Samen tegen kanker
samenloopvoorhoop.nl/groenehart


vr 21 - za 22 juni 2019

Groene Hart 2019 Gouda / Waddinxveen / Bodegraven-Reeuwijk
Samen tegen kanker samenloopvoorhoop.nl/groenehart

Ik loop samen met m'n vrienden, met wie loop jij? Zullen we een team vormen?

De SamenLoop voor Hoop is een evenement waarin we stilstaan bij kanker en al wandelend geld inzamelen voor kankeronderzoek. Er zijn in Nederland zo’n honderd SamenLopen. Op 21 en 22 juni 2019 is de SamenLoop voor Hoop Groene Hart. Locatie is het Sluiseiland in Gouda. Daar wordt een parcours van 500 m lengte uitgezet. Eromheen zijn meerdere podia met muziekoptredens en kun je lekker eten en drinken.

Klik hier voor de flyer.

ROV College Tour zet Willem Kiela in de spotlights

13 februari 2019

"Het bedrijf dankt zijn succes niet aan een persoon, we doen het met z’n allen.”
Met deze woorden ging Willem Kiela tijdens de College Tour in op de vraag van Dominique van Vliet wat zijn grootste succes was. En daarmee gaf hij de credits aan het voltallige personeel. Kiela is een echt familiebedrijf en niet alleen omdat de directie door de derde generatie wordt gevormd. Er zijn heel wat werknemers waarvan de ouders al in de fabriek werkten. Iedereen kent elkaar en dat zorgt voor verbondenheid.

Het luxe kappersdesign dat het bedrijf in eigen huis ontwerpt, ontwikkelt en produceert, wordt wereldwijd verkocht. Tijdens de College Tour vertelde Willem over de uitdagingen die het bedrijf aanging en hoe ze, door een grote klant over te nemen, de crisis uiteindelijk overwonnen. Dit jaar kunnen ze dan ook hun 80-jarig bestaan vieren.

ALV en gin-tonicproeverij

29 november 2018

Hoe zorg je ervoor dat een ALV toch een leuke bijeenkomst wordt om naartoe te gaan? Door er een gin-tonicproeverij aan te verbinden! Er stonden heerlijke merken voor ons klaar om te testen, ze zijn allemaal goedgekeurd!
Het verslag van de ALV wordt u binnenkort toegestuurd.

OndernemersOnderonsje mét ALV en gin-tonicproeverij

16 november 2018

OndernemersOnderonsje woensdag 28 november a.s. 20.00 uur 't Reeuwijks Wijnhuis

We luiden de laatste maand van het jaar alvast feestelijk in met een OndernemersOnderonsje. Natuurlijk ligt de nadruk op gezellig borrelen, met een hapje, een drankje en social chit-chats, maar (ja, ja, we zouden het bijna vergeten) er staat toch ook nog een hele korte ALV op het programma, waarvan de agenda en cijfers ondertussen zijn toegestuurd. Daarna is er voor de liefhebbers een kleine gin-tonicproeverij. ’t Reeuwijks Wijnhuis heeft een imposant assortiment aan gins in huis. Ze laten je er graag een paar van proeven. 
Ben je erbij? Meld je aan via secretariaat@rovreeuwijk.nl

Week van de ondernemer

16 november 2018

Een uitstekend moment om presentaties en workshops bij te wonen van topondernemers!

Kom naar de Week van de Ondernemer in
Eindhoven op 19 november‘18
Rotterdam op 21 november’18
Amsterdam op 23 november’18

Ontdek de geheimen achter bedrijven die succesvol groeien. Wat is hun strategie, hoe ziet hun businessmodel eruit, hoe onderscheiden zij zich en wat kun jij daarvan leren?
Financieringsspecialisten, marketingdeskundigen, tech-experts en HR-adviseurs zijn aanwezig om direct in te gaan op de groeiambities van jouw bedrijf.
Met 4.500 ondernemers is de Week ook jouw kans je netwerk en klantenbestand te laten groeien. Ontmoet tussen de workshops door jouw collega-ondernemers.
 
Tijd voor een aangescherpte toekomststrategie van jouw bedrijf? Maar hoe weet je of je op de beste manier aan het bouwen bent voor de toekomst? Kan het slimmer, sneller en hoe doen andere succesvolle ondernemers dat?
Krijg een-op-een advies van experts, doe je voordeel met ervaringsverhalen van succesvolle topondernemers en ontmoet anderen om de groei van jouw bedrijf een verrassende impuls te geven. In één dag heb jij alle relevante kennis over digitalisering, marketing, nieuwe businessmodellen en het werven van talent.
De enige investering die je doet is één dag vrijmaken in je agenda. 
 
Week van de Ondernemer: in 20 jaar gingen 250.000 ondernemers je voor en beoordeelden het event met gemiddeld een 8.2! 
Ben jij erbij? Voor meer informatie en /of aanmelden:  https://www.deondernemer.nl/events/wvdo

Gouwe Zaken

3 oktober 2018

Gouwe Zaken wordt top, mis het niet!

Op maandag 5 november vindt vanaf 15.30 uur Gouwe Zaken plaats in de showroom van Mercedes-Benz dealer Van Mossel Gouda aan de Grote Esch 50 op het Gouwepark in Moordrecht. Het programma van deze zevende editie van het grootse netwerkevent in de Goudse regio ziet er opnieuw aantrekkelijk en veelbelovend uit. De entree is gratis. Vooraf aanmelden via www.gouwezaken.nl/bezoeker is nodig.

Het team dat Gouwe Zaken 2018 organiseert, pakt ook dit jaar flink uit. Op het ondernemersplein presenteren circa 30 ondernemingen uit de regio hun producten en diensten. ‘Blijvende oplossingen bestaan niet’ is het thema waarmee gastspreker Rob Aslander iedereen weet te boeien. Korte interessante kennissessies over actuele thema’s en speeddaten met ondernemers uit de regio maken het programma compleet. Tussen de bedrijven door verzorgt vanderLOO de uitstekende catering.
Gastspreker Martijn Aslander is stand-up filosoof, boardroom sparringpartner en mede-auteur van de bestseller ‘Nooit Af’. Hij bouwde handmatig het grootste hunebed ter wereld, stond aan de wieg van Lifehacking.nl en is mede-oprichter van Permanent Beta. Zowel op het podium als in zijn publicaties brengt hij met hartstocht en humor de complexe impact van technologie op de samenleving in kaart.

Gouwe Zaken 2018 wordt mogelijk gemaakt door onder meer sponsoren en vrienden van dit event. Om het hen zo aantrekkelijk mogelijk te maken, heeft het organisatieteam interessante pakketten samengesteld. Ook maken zij kans op een van de gratis ballonvaarten van Sortimo Bedrijfswageninrichting. Meer informatie over de sponsormogelijkheden is te vinden op www.gouwezaken.nl/meedoen.
Gouda Onderneemt, de Goudse Business Club en het Ondernemers Platform zijn de initiatiefnemers en mede sponsoren van Gouwe Zaken. Deze ondernemerskringen zijn vertegenwoordigd in Team Gouwe Zaken. Daarnaast heeft ook de Reeuwijkse Ondernemers Vereniging aangehaakt. Vandaar dat Gouwe Zaken een prima gelegenheid is om ook met ondernemers uit die regio kennis te maken.

Volgend jaar proberen we het opnieuw...

30-8-2018

Wat een pech, of misschien toch niet: vanwege het slechte weer ging de ROV puzzelsloepentocht (of sloepenpuzzeltocht, het is maar hoe je het bekijkt) gisteravond niet door. Klokslag 17.30 uur, het tijdstip waarop we zouden starten, kwam de regen met bakken naar beneden. Het goede nieuws was dat iedereen op tijd is gewaarschuwd, maar ook dat 't Wapen meteen kon schakelen: ze staken de Big Green Egg aan in de keuken het serveerden het BBQ-vlees binnen aan tafel. En zo het werd toch een hele leuke avond, met bekende gezichten en aspirant-leden.
De puzzeltocht bewaren we voor volgend jaar, waarmee we jullie de tijd geven om je kennis over de Reeuwijkse Plassen bij te spijkeren. Wordt vervolgd...

Aandacht voor Hospice

17-4-2018

Hospice Bodegraven-Reeuwijk
Momenteel zijn er voorbereidingen gaande voor het openen van een hospice aan de Boesemsingel te Bodegraven. In het pand worden drie gastenkamers gerealiseerd voor mensen uit Bodegraven-Reeuwijk die in hun laatste levensfase verkeren. Een prachtig initiatief, waar de ROV graag uw aandacht voor vraagt.
De overheid neemt een deel van de financiering voor haar rekening. Aan de gasten wordt eveneens een eigen bijdrage gevraagd, maar om het verblijf van deze mensen zo optimaal mogelijk te laten zijn, nu en in de toekomst, is uw steun hard nodig!
Wilt u het hospice steunen, dan verwijzen wij u graag naar de website van Hospice Bodegraven-Reeuwijk http://www.hospicebodegraven-reeuwijk.nl/

Politiek debat ROV 

13-4-2018

Met de verkiezingen in aantocht ging het er soms best even heftig aan toe, maar we kunnen stellen dat het politiek Ondernemersonderonsje een verhelderend beeld gaf wat de ondernemers willen en waar ze tegenaan lopen. De aanwezige fracties beloofden ermee aan de slag te gaan. Volgend jaar nodigen we ze opnieuw uit en kijken we wat er is veranderd.

Prachtige avond ROV College Tour bij Edelman BV met CEO Ronald van Veen

8 maart 2018

Onze leden waren gisteravond te gast bij Edelman voor de ROV College Tour, waarin de hoofdrol was weggelegd voor CEO Ronald van Veen. Onze enthousiaste, vaste presentatrice Dominique van Vliet trok Ronald uit zijn comfortzone. Hij vertelde niet alleen de succesverhalen, maar ook over de uitdagingen die er de afgelopen jaren waren en wat dit met je doet. Het werd een mooi en open gesprek.
We keken onze ogen uit in de 7000m2 showroom, want daar zie je de allernieuwste trends op het gebied van woonaccessoires en is het ook nog eens 365 dagen per jaar Kerst! De kerstbomen zijn zelfs zo levensecht dat iemand serieus(!) vroeg of er speciale afspraken zijn gemaakt om deze bomen te mogen kappen. Ik bedoel maar...

Edelman maakt de wereld mooier, warmer en gezelliger. In en rond het huis en in alle seizoenen. Dat is de missie van het bedrijf en zeker geen loze belofte richting de consument. Het bedrijf straalt zoveel sfeer uit dat we ons echt ontzettend welkom voelden en aan de geweldige opkomst te zien, werd de uitnodiging van Edelman erg gewaardeerd.

Lieve mensen van Edelman, heel erg bedankt voor de gastvrijheid en de warme ontvangst. Wij hadden een topavond! 

ROV op bezoek bij Landal

25 januari 2018

Op donderdag 25 januari a.s. brengt de ROV om 17.30 uur een bedrijfsbezoek aan Landal GreenParks Reeuwijk. Alhoewel het park nog volop in aanbouw is, is het nu een jaar geleden dat ze open gingen en zijn de eerste cijfers bekend. Arjan van Esveld, general manager van Landal Reeuwijk, vertelt hoe het eerste jaar verliep, welke impact Landal heeft op de lokale economie en de omgeving. U kunt zich tot dinsdag 23 januari a.s. aanmelden voor dit event via secretariaat@rovreeuwijk.nl 

Nationale Werkbezoekdag

23 oktober 2017

Op 22 november a.s. organiseert Stichting DeBroekriem met 1000 bedrijven in Nederland de Nationale Werkbezoekdag. Werkzoekenden krijgen die dag een kijkje in de keuken en organisaties kunnen hun deuren openen om talent te scouten! We willen deze dag bij zoveel mogelijk organisaties onder de aandacht brengen om ze te enthousiasmeren zich vóór 1 november aan te melden via www.werkbezoekdag.nl

Uitnodiging Fairtrade Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

17 oktober 2017

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk mag zich 'Fairtrade gemeente' noemen. Zij willen dit vieren tijdens de fairtradeweek van 28 oktober t/m 5 november a.s. U wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de activiteiten.  

Meer lezen

Wintermarkt Bruggehoofd

17 oktober 2017

Winkelcentrum Bruggehoofd organiseert op zaterdag 9 december a.s. een Wintermarkt! Een nieuwe opzet met veel kramen, mini-workshops en vermaak voor de kinderen. Met een ijsbaan van ongeveer 80m2 en muziek van de Baggerbeugels erbij belooft het een sfeervolle dag te worden. 
Wilt u een marktkraam huren? Dat kan al vanaf 37,50 euro! 
Neem hiervoor contact op met Hans van Dijk (Radio van Dijk)
dijkreeuwijk@euronics.nl

Helpen we Lars vanaf vrijdag naar Tokyo 2020?

22 juni 2017

Burgemeester Van der Kamp is aanwezig, Lars' website  is online, er is een logo voor hem ontworpen, de sponsorpakketten liggen klaar, de pers is uitgenodigd en natuurlijk staan de borrels koud…  Wij zijn er bijna klaar voor om Lars van Stekelenborg het officiële startsein te geven in z’n voorbereidingen naar Tokyo.

Weten wat er allemaal bij komt kijken? Lars biedt u en uw relaties de mogelijkheid om dit traject op de voet te volgen. U bent van harte welkom en kunt natuurlijk uw collega’s en relaties meenemen.

Nieuwsgierig? We hopen u aanstaande vrijdag te zien van 16.30 tot 19.00 uur
Roei- en Zeilvereniging Gouda (Notaris d’Aumerielaan 35 Reeuwijk)
Bent u erbij? Laat het ons even weten via secretariaat@rovreeuwijk.nl. Vanzelfsprekend bent u ook welkom om alleen een borrel te komen drinken.
Wilt u Lars sponsoren, kijkt u dan op zijn website via deze link naar de sponsorpakketten die de ROV heeft samengesteld.

Meer lezen

Presentatie Florian Dirkse

24 mei 2017

Helaas een teleurstellend lage opkomst voor de ALV, maar het boeiende verhaal van Florian Dirkse maakte alles goed! Zijn droomreis was er een met een missie: het publiek bewustmaken van het belang en de problematiek van onze oceanen. Want met elkaar kunnen we de wereld weer een beetje mooier maken. U kunt hier het verslag van de ALV nalezen.

Algemene Leden Vergadering met aansluitend een lezing van
Florian Dirkse co-founder van o.a. The Ocean Cleanup en The Green Miles op 
23 mei om 20.00 uur bij Gasterij Vergeer

23 mei 20.00 uur

The Green Miles
2 vrienden – 1 zeilboot – 7 zeeën – avontuur met een doel: Care for the Ocean|
Als co-founder van o.a. The Ocean Cleanup en The Green Miles houdt Florian Dirkse een inspirerend verhaal over het volgen van je droom en hoe deze waar te maken binnen je werkomgeving. Veel mensen houden het bij dromen, Florian voert ze uit.

Na 2 jaar rond de wereld zeilen had hij een missie: het opruimen van onze oceanen. Momenteel is Florian bezig om met mensen zijn dromen te delen en waar te maken voor iedereen. Een inspirerend verhaal over passie, lef, uitdagingen, teamspirit, een andere weg bewandelen en durven doen!

De lezingen van Florian gaan gepaard met veel beeldmateriaal en filmpjes. Florian houdt van interactie met het publiek. Over 1 van zijn avonturen schreef Florian een boek en maakte hij voor de AVRO de 8-delige serie Zee, Zout en Zeilen. Benieuwd geworden? Bekijk dit filmpje.

U mag dit niet missen. We zien u daarom graag op 23 mei a.s. Vergeet u zich s.v.p. niet aan te melden via secretariaat@rovreeuwijk.nl

Meer lezen

ROV Ledenenquête

9 mei 2017

De wereld verandert snel, zeker in ondernemersland. Dit geldt ook voor de Reeuwijks Ondernemers Vereniging. De definitieve realisatie van het ondernemersfonds (Ons Fonds) en de trekkingsgebieden hebben tot gevolg, dat het te voeren beleid van de ROV aandacht nodig heeft. Wat zouden we nog steeds wel moeten doen? Wat niet meer? En welke nieuwe zaken zouden we moeten oppakken?

Dit speelt des te meer, aangezien als uitvloeisel van Ons Fonds de OPBR wordt opgericht, het Ondernemers Platform Bodegraven Reeuwijk. Deze vereniging zal zich in het bijzonder richten op de algehele belangenbehartiging voor ondernemers in de gemeente.

De ROV is er voor haar leden, voor u dus!!! En daarom willen we graag uw mening horen, zodat we daar rekening mee kunnen houden bij het formuleren van ons beleid en het uitvoeren van onze plannen. Wij stellen het daarom ontzettend op prijs, als u deze enquête wilt invullen. Het kost slechts een paar minuten. De resultaten ervan zullen op de komende ledenvergadering worden besproken. U kunt hier de enquête invullen.

Meer lezen

Let op als u onderstaand bericht via e-mail ontvangt!

8 maart 2017

Krijgt u via e-mail dit bericht van Post.NL? Pas dan goed op want mogelijk haalt u malware binnen als u op de link klikt. Ze kunnen vanaf dat moment met u meekijken naar wachtwoorden van bijvoorbeeld online bankieren! 
U kunt e.e.a. checken door op de afzender van het bericht te klikken. Dan ziet u al snel dat het niet afkomstig is van Post.NL.

NIEUWE VOORZITTER ROV: NICO VAN DER DOES

Sinds 21 februari j.l.heeft de ROV een nieuwe voorzitter. Nelis Visscher droeg als ad interim voorzitter de hamer over aan Nico van der Does.

Wij bedanken Nelis zeer hartelijk voor het waarnemen van het voorzitterschap gedurende de transitieperiode.

Meer lezen

ROV College Tour bij Vergeer Kaas Holland groot succes!

23 februari 2017

We genieten nog even na met dit leuke artikel in Kijk op Reeuwijk. We bedanken Leo, Diederik, Hans, Dennis, Mandy en Esther (Stoopman-)Vergeer en Linda Burger voor de geweldige ontvangst én natuurlijk onze presentatrice Dominique van Vliet voor haar spontane manier van presenteren.

Meer lezen

Goed om te weten

16 december 2016

Het overkomt ons allemaal wel eens (ook het secretariaat van de ROV!): je verstuurt een e-mail naar meerdere personen onbedoeld in CC, i.p.v. in BCC. Als het dan toch per ongeluk mis gaat is dat niet handig en soms ook bloedirritant. Maar vindt u het afschermen van e-mailadressen onzin? Dan is het handig om te weten dat deze actie ver strekkende gevolgen kan hebben, omdat de wet van de privacy wordt overschreden. Deze wetgeving is in 2016 van kracht gegaan en overtreding ervan kan boetes opleveren die er echt niet om liegen. Nog verder gaat de Europese versie van deze wetgeving die in 2018 ‘live’ gaat. Wij geven u daarom als tip mee om dit artikel van ICT-jurist Arnoud Engelfried eens door te lezen

Nieuwe website en Facebookpagina ROV

6 december 2016

Dit najaar is onze nieuwe website ‘life’ gegaan. Het design ervan is frisser, de teksten zijn vernieuwd en vanzelfsprekend is de website ook goed leesbaar via uw mobiel of tablet. Ook plaatsen we regelmatig berichten op de ROV-Facebookpagina www.facebook.com/rovreeuwijk. Volgt u ons al?

Meer lezen

Bedrijvenbezoek

6 december 2016

De bedrijvenbezoeken worden altijd goed bezocht en erg gewaardeerd door onze leden. We zijn daarom op zoek naar ondernemers die hun businesssuccessen met ons willen delen en hun bedrijf opstellen voor onze leden. Dat is niet alleen waardevol voor de bezoeker, maar zeker ook voor de gastvrouw of gastheer, zo is ons meer dan eens verteld. Vindt u het leuk om uw bedrijf een keer open te stellen voor ROV-leden? Neem dan contact met ons op via secretariaat@rovreeuwijk.nl.

Meer lezen

Help Lars naar de Olympische Spelen van Tokyo 2020

update 23 december 2016

Nieuwsupdate! Tijdens de ALV van 3 november jl. kwamen onze leden op het idee om zeiler Lars van Stekelenborg voor €100,- per jaar te steunen om zijn ambitie - zeilen tijdens de Olympische Spelen van 2020 - waar te maken. Zeilen op dit niveau kost ontzettend veel geld. Lars heeft naast zijn eigen inbreng van €20.000,- nog €40.000,- nodig. Doet u ook mee?

De afgelopen weken heeft Lars weer stappen ondernomen om zijn financieringsronde nog professioneler op te zetten. Samen met Marko de Jong (SPS) is hij aan de slag gegaan om een pitchvideo op te nemen. Het resultaat ziet u hiernaast, waarin Lars toelicht hoe hij zijn financiering rond hoopt te krijgen. Het geld komt overigens niet direct in handen van Lars: Planje Accountants (Alphen a/d Rijn) verzorgt de kascontrole en de bestedingsverantwoording.

In bijgevoegd filmpje licht Lars toe hoe hij zijn financiering rond hoopt te krijgen. Vele handen maken licht werk. Wanneer u een sponsorovereenkomst sluit voor €100,- per jaar, dan helpen we Lars al heel snel naar Tokyo toe. Wilt u deze sponsorovereenkomst sluiten, of meer informatie? Stuur dan een mail naar lars@stekel.net

Meer lezen

Retail op Zoutman

6 december 2016

Update. Enige tijd geleden is een aantal bedrijven door de Omgeving Dienst Midden Holland (ODMH) aangeschreven omdat zij aan particulieren zouden verkopen. Aanleiding tot de aanschrijvingen was een brief van de eigenaar van wc de Mierakker die ageerde tegen particuliere verkoop op Zoutman.

Meer lezen

ROV Meldpunt

22 juni 2016

Iedereen weet het: met een groot aantal mensen op iets reageren, werkt altijd beter dan dat men dit individueel doet.
Daarom heeft de ROV een meldpunt ingesteld voor leden die bijvoorbeeld een probleem hebben met de gemeente. Het is niet de bedoeling dat de ROV alle meldingen zelf gaat oplossen. Mochten er meerdere klachten over een zelfde onderwerp gemeld worden, dan zullen wij zeker de klachten bundelen en per onderwerp kijken wat er (gezamenlijk) aan te doen is. meldpunt@rovreeuwijk.nl

Meer lezen

Detailhandel op Zoutman

22 juni 2016

Zoals de meeste van onze leden inmiddels zullen hebben vernomen, speelt er momenteel een discussie omtrent de vraag of detailhandel op het industrieterrein Zoutman toelaatbaar en wenselijk is.

Meer lezen

Duurzaam

22 juni 2016

Door ondernemersfonds Ons Fonds is een commissie ingesteld die o.a. gaat inventariseren of er ondernemers zijn die zonnepanelen op hun dak willen, of hun dak ter beschikking willen stellen voor derden om zo zonne-energie op te wekken. Monique van Doorn is voorzitter van de commissie. Nelis Visscher heeft samen met Johan de Haas (namens bedrijventerrein Zoutman en Verzamelgebouw Reeuwijk) zitting in de commissie. Voor inlichtingen: doorn@mntrx.nl

Meer lezen
Nieuwsoverzicht

© Reeuwijkse Ondernemersvereniging 2018   •    Download de statuten  •  Privacy Statement