13 februari 2019
ROV Collegetour bij KIELA

Tijdens de ROV College Tour (naar het spraakmakende programma van Twan Huys) krijgt u een uniek kijkje achter de schermen van een van de vele innovatieve bedrijven binnen onze gemeente. U hoort hoe men succesvol zaken doet in een snel veranderende wereld, hoe veranderingen binnen het bedrijf tot stand kwamen. Maar ook hoe de ondernemer omgaat met teleurstellingen en waar hij of zij inspiratie uit put. Vanzelfsprekend krijgt u de gelegenheid om uw vragen aan de hoofdpersoon te stellen.

Op 13 februari 2019 hebben we onze vierde College Tour. Dit keer bij Kiela in Driebruggen. Willem Kiela werd geinterviewd door Dominique van der Vliet.

“Het bedrijf dankt zijn succes niet aan een persoon, we doen het met z’n allen.”

Met deze woorden ging Willem Kiela tijdens de College Tour in op de vraag van Dominique van Vliet wat zijn grootste succes was. En daarmee gaf hij de credits aan het voltallige personeel. Kiela is een echt familiebedrijf en niet alleen omdat de directie door de derde generatie wordt gevormd. Er zijn heel wat werknemers waarvan de ouders al in de fabriek werkten. Iedereen kent elkaar en dat zorgt voor verbondenheid.

Het luxe kappersdesign dat het bedrijf in eigen huis ontwerpt, ontwikkelt en produceert, wordt wereldwijd verkocht. Tijdens de College Tour vertelde Willem over de uitdagingen die het bedrijf aanging en hoe ze, door een grote klant over te nemen, de crisis uiteindelijk overwonnen. Dit jaar kunnen ze dan ook hun 80-jarig bestaan vieren.

-----------------------------------------------------------------------------------------In 2018 was Ronald van Veen, CEO bij Edelman in de hoofdrol bij de ROV College Tour.

In februari 2017 waren we te gast bij de Familie Vergeer en hun bedrijf Vergeer Holland.

In principe willen we proberen elk jaar een College Tour te organiseren.

© Reeuwijkse Ondernemersvereniging 2016   •    Download de statuten  •  Privacy Statement